PDF Afdrukken E-mail

 PA60JOTAOp deze pagina verschijnt informatie over onze activiteiten rondom JOTA 2017.

 

Per datum 18 augustus 2017:

De voorbereidingen zijn in volle gang. Om alvast wat te laten zien waar de plannen toe leiden hierbij een overzicht. Elke image is apart (beter) te beschouwen via de rechter muisklik en dan "openen in een nieuw tabbald".


 

Elke laptop in de radio shack krijgt dezelfde achtergrond voor het bureaublad. Daarmee komt een uniformiteit naar voren die we als groep ook uitstralen.

 

Het terrein waar we gebruik van mogen maken is zeer groot en lekker leeg. We hoeven ons niet om koeie-vlaaien te bekommeren, er zijn meer dan voldoende plaatsen om de masten neer te zetten en we hebben dan ook op basis van foto's en Google Earth een planning kunnen maken.  

  De mastenplanning uit zich dan weer in te verwachten stralingsdiagrammen van de verschillende antennes. Gelukkig hebben we dit jaar ook de beschikking over een mooie HF-beam die ervoor gaat zorgen dat de gaten, die de draadantennes laten vallen, worden ingevuld.Met dank aan onze crew-leden voor het verzorgen van de materialen (masten, aanhanger, etc).
   

Voor elke plaats in het radio gebouw (de drievoudige shack) is een tafel-layout gemaakt waarmee de uiteindelijke materiaallijst tot stand komt.


 
   
   

 

Van de terrein-opbouw hebben we een filmpje op internet gezet en is te vinden door op het plaatje hiernaast te klikken:

 

 

 

Per datum 13 augustus 2017:

We zijn formeel ingeschreven: PA60JOTA. Het QTH staat in de lijst verkeerd, maar dat is een bekend euvel dat vanuit het registratiesysteem met de hand moet worden aangepast.

Per datum 10 augustus 2017:

Ons JOTA-QTH zal zijn het pittoreske De Wilp op de grens van Friesland en Groningen. In JO33DC gaan we ons JOTA station neerzetten.

Benieuwd wie er al ingeschreven zijn? Klik hier voor het overzicht van Scouting Nederland.

 

 

 

Statistieken