The fantastic crew members.

 

Per 29 mei 2015:

Het weekend is afgelopen, de sets weer in de oude vertrouwde shacks en iedereen weer in de dagelijkse werkzaamheden. PH70CALM was een daverend succes en een soortgelijk evenement voor herhaling vatbaar.

In de navolgende reeks foto's is duidelijk te zien dat we goed hebben uitgepakt, hetgeen zich bewees in de internationale verbindingen. Er was voldoende interesse van gasten in de shack gedurende het weekend en de vele QSO's toonden aan dat er nog altijd interesse bestaat in Special Events in de wereld.

SWL's kunnen ook uitkijken naar hun QSL kaart: ze komen naar jullie toe zodra je rapporten binnen zijn.

 

 

 
 

Rechter muisklik op een afbeelding en open in een nieuw tabblad voor grotere weergave.

 

 

 

 

Tijdens de dodenherdenking verzorgde de Nederlandse Luchtmacht een Missing Man Formation show die recht boven ons antenne-park werd uitgevoerd. Patrick wist dit op de gevoelige plaat vast te leggen met een kort filmpje. Klik en kijk hier.

 

Per 1 december 2014:

Patrick, PE2PVD, kwam met het grandioze gebaksmoment: PH70CALM is bij Agentschap Telecom aangevraagd. Op naar de volgende activiteiten rond de voorbereidingen van dit evenement.

 

Per 17 november 2014:

We hebben een Artist Impression gemaakt van de te verwachten opstelling van masten en tenten. Het is nog onderwerp van overleg met de terreinbeheerder, maar het praat een stuk makkelijker met een 3D animatie van hoe we het zouden kunnen opzetten. De impressie is geupload naar Youtube en is hier te vinden.

 

 

 

Per 12 november 2014:

De QRZ.COM informatie over het bestaan van deze pagina:

To celebrate 70 years of freedom in Margraten, The Netherlands, the Plusscouts of PA3EFR/J will activate PH70CALM during the month of May 2015.

PH70CALM will be active on all HF bands in both digital and voice modes. VHF will be active as well with a directional antenna at some 23 meters above filed level.

It could be that during the official international commemoration we will adapt the moments of (radio) silence in order to respect the ceremonies and to avoid disturbance of the happenings on the adjacent located military cemetery.

SWL will beconfirmed with the Special Event QSL card (via the bureau via PA3EFR).

De komende tijd zal op deze site meer informatie beschikbaar komen.